27 Eylül 2009 Pazar

HELP ME :)))





















Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..3 Ekim cumartesi beni istemeye geliyorlar .))) O gece makyajımı kendim yapayım diyorum.Bugün oturdum biraz özenli makyaj yaptım bakalım olacak mı diye sizinde fikirlerinizi almak istiyorum,yani sizce saçımı zaten yaptıracağım makyajımı da kuaföre mi yaptırmalıyım??malesef sürekli gitttğim bir kuaför yok.Sadece aklımda Ferhat Tuhan kuaför var.saçları iyi yaptığını düşünüyorum..Bana bir arkadaş söylemişti birde sitesinde yaptığı modeller ortada..bkz: http://www.ferhattuhan.com/ ama makyaj yapan kişi nasıl yapıyordur giden bilen var mı acaba?Bir de sonraki aşama olan nişanı dışarda yemekli yapacağımız için makyajımı uzman birine yaptıracağım.Kuaför olsun istemiyorum.Palladiumdaki MAC'e uğrayıp sordum 75 tl dediler sizce fiyat nasıl??? Neyse lafı çok uzattım işte makyajım.Gözümdeki renkler çok belirgin olmamış gibi geldi bana siz ne dersiniz?? Birde en altta geçen sezon Aşk-ı Memnuda Peyker'in giydiği bir elbise vardı.Onu aldım o gece bu elbiseyi giyeceğim,yine fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.Daha cumartesiye var ne de olsa ;)






7 yorum:

  1. hayırlı olsun :) bence makyajını kendinyap, ve sade güzel bir fön cektir :) hadi bakalım o geceden sonra ayrıntıları bekliyoruz

    YanıtlaSil
  2. bence de makyajını kendin yap..belki ruj rengini değiştirebilirsin..makyözlerde fiyat 50-150 arası değişiyor kullandıkları malzemeye göre..isteme merasimi için çok gerekli değil bence..hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin:)

    YanıtlaSil
  3. Şeker bu gözler bu endam yeter ne sürsen hehe, mutluluklar şimdiden canım, birde kelime onayını kaldır ne olur çile ya bu

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun :))
    Bence de güzel düz bir fön sade ve şık gösterir.Nişanda nasılsa daha iddalı bir model yaptırırsın.
    Makyaj uygulamasının fiyatı normal.
    İsteme için makyajını kendin yapabilirsin bence,sade soft tonlarda bir makyaj işini görecektir.Tekrar tebrikler :))

    YanıtlaSil
  5. Bence de kendin yap, zaten böyle bir günde abartı makyaja hiç gerek yok. Gözündeki far fazlasıyla yeterli ve güzel durmuş. Belki gloss yerine ruj sürmeyi deneyebilirsin..

    YanıtlaSil
  6. a.gizem teşekkür ederim canım tabiki ayrıntıları atlamam :)
    sakazen o zaman kuaför yerine Mac'te yaptırırım daha iyi nişanımda teşekkürlr
    Stil Direktörü sağol canım kelime onayınıda nerde olduğunu bulursam kaldıracağım :)
    ebvata teşekkürler bende senin yaptığın makyajları ilgiyle takip ediyorum
    Justmakeup idolüm oldun desem yeridir keşke senin kadar ürünüm olsa :) ruj tavsiyeni dikkate alacağım

    YanıtlaSil
  7. canım dudagındaki glossa bayıldm ben bu aradaa..markası nosu fln nedrr?(=

    YanıtlaSil