13 Eylül 2009 Pazar

13 Eylül 2009

Bu tarih benim için bir milat oldu of ne heyecandı :))) Keşke fotoğrafını çekip koyabilseydim o anın...size anlatmam lazım hemen, bu durumu yaşayanlar bilir tabi..Kiminin daha kolay kiminin daha zor olmuştur.Tanıtım yazımda belirtmiştim hani bayramdan sonra beni istemeye geliyorlar diye işte dün akşam babam ve sevgilim(e tabi nişanlım olacak yakında :))) ilk defa tanıştı.
Babam Adanalıdır!!! Görünüşte serttir ama çok iyi ve yumuşak bir kalbi vardır aslında babacığım.Birde evin hem tek çocuğu birde kız olduğum için sanırım beni vermek istemiyor kimselere :)) Ben bugüne kadar hiç bir erkek arkadaşımı babama anlatamadım ne aşk acıları yaşadım sadece birisinde çok zayıflamıştım üzüntüden o zaman demiş anneme bu kıza noluyo böyle diye ben bunu duyunca kötü olmuştum hemen toparladım wlla kendimi :(( geçti gitti hepsi neysekiii...
Gelelim asıl önemli meseleye annem zaten önceden tanıyordu bf'imi,babamı 1 haftadır alıştırmaya çalışıyordu bu fikre ve sonunda iftara Sahan'a gittik.Ama babam benimle hiç konuşmuyor bu konuyu ben korkuyorum.Bizimki geldi benim arkam dönüktü babam geldi dedi (önceden görmüştü) geldi oturdu bir baktım babam damat adayına sorular souyor ama sıkıştırır gibi değil sohbet havasında bir sevindim ki sormayın...Bizimkide güzel güzel cevaplıyor.Ama o da bir sıkmış kendini yemek sonunda her yanım ağrımış diyordu :))) ben hiç ummadığım kadar rahattım.Ama babamın tavrı sayesinde oldu hiç korktuğum gibi olmadı.Ben babamı annemi ve sevgilimi çok seviyorum yaaa :))
Bu arada arkadaşlar size sormak istediklerim var şimdi bayramdan sonra geldiklerinde ben istiyorumki yüzükler takılsın zaten benim bir tek taş isteğim yapılıyor :)) Sonunda yani!! Ama birde o ilk gece istedikleri zaman yüzükte takılsın mı kimi takın diyor kimi o gece gerek yok sana tek taşı taksın nişanınızda zaten alyans takıcaksınız 2 kere yüzük takılmasın diyor.Siz ne dersiniz ben söz yüzükleride takılsın isityorum amaa... Bir de tabi o gece sizce yüzük tepsisi mi olmalı yoksa yastığımı...Başka neler olmalı fikirlerinizi bekliyorum şu acemi gelin adayına :))
yakında nişan elbisesi modellerimi koyacağım buraya ve sizden fikir alacağım tekrar şekerler...

3 yorum:

  1. geçmiş olsun. bence o gece yüzük takılsın ve aradan çıksın :)

    YanıtlaSil
  2. hadi hayırlı olsun. tam aynı zmnlarla kuzenimin tanışma fazlı oldu.
    bizde istemeye geldiklerinde söz takılcak daha sonra nişan olcak.
    ve yastık mı tepsi mi bizdede soruluyor. kuzenime tavsiye ettiimi sana da söyliyim o zmn :)
    sözde tepsi nişanda yastık. -şahsi düşüncem-
    bu arada kuzeniminkileri ben tasarlıycam inş.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar ancak kararımızı verdik o gece bana tek taş takıyorlar.Nişanda da alyans takılacak ikimize :) ben birde güzel bir elbise bulabilsem :((

    YanıtlaSil